Moderne Konflikt 2

Modern Conflict 2 er et dynamisk strategispil, hvor spillerne skal forsøge at erobre fjendens baser ved at sende en konstant strøm af tropper samtidig med at de forsvarer deres egne baser fra fjendens overfald.

Du kan tilpasse de enheder, der udgør din hær, under hensyntagen til, at nogle er mere effektive end andre i visse situationer. For eksempel får du ikke de samme resultater, når du angriber en tårnforsvaret position med tanke, som du ville med helikoptere.

Når du er i kamp, ​​er Modern Conflict 2's gameplay meget simpel: send dine tropper mod fjendens baser for at forsøge at erobre dem. Nøglen er at ikke gøre det tilfældigt, men tænk mere på, hvad din strategi er, og prøv derefter at udføre det.

I Modern Conflict 2 kan du spille mod AI på mere end 100 forskellige kort samt spille mod andre menneskelige spillere.

Modern Conflict 2 er et simpelt og til-punkt-strategispil, som giver dig mulighed for at spille hurtige 5-minutters runder til enhver tid. Et godt spil til Android-enheder.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 − = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: