Traffic Buster

Traffic Buster er et spil chock fuld af biler, hvor du ikke faktisk har køre nogen køretøjer. I stedet er din rolle at styre trafikken på et travlt kryds.

Betjeningen i Traffic Buster er enkel og velegnet til touchscreens. Hvis du rører ved et køretøj, stoppes det, mens du skubber fingeren over skærmen, frigiver den med fuld hastighed i samme retning som det kører. Ligesom dette skal du forsøge at gøre det, så ingen af ​​dem styrter.

I Traffic Buster finder du mange forskellige køretøjer: turbusser, politibiler, lastbiler, sportsvogne, busser, varevogne. Du kan også spille på tre forskellige sværhedsniveauer, der vil teste dine evner gradvist. På det nemmeste niveau har du normalt kun to eller tre biler på skærmen på en gang, men på det sværeste niveau kan du forvente at have mere end et halvt dusin.

Traffic Buster er et sjovt trafikstyringsspil, som også har meget god grafik. De buler i køretøjer, der kolliderer, er for eksempel meget realistiske.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

70 + = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: