Punch Quest

Punch Quest giver et nyt twist til 'Endless Runner' genren. I stedet for simpelthen at gå sammen med at dodge forhindringer og fjender (det fælles format i disse spil), skal du ødelægge dem med dine næver. Faktisk erstatter det i grunden hoppeknappen for en "uppercut" -knap, som giver dig mulighed for at opbygge dig selv til en stor løbeform.

Hovedmålet i spillet er det samme som med alle de andre titler i genren: Få så langt som muligt før dine fjender skærer din race kort. Forskellen her er, at denne gang skal du smadre dine fjender og forsøge at trække afkombinationer, hvorved din score formindskes.

Derudover får du masser af 'power ups', som f.eks. Giver dig mulighed for at smide brandstød, hvilket giver endnu større skade. Men ting bliver endnu fremmed, og du kan ende med at ride en dinosaur, der skyder lasere fra munden, eller bliver en dværg og hoppe rundt på skærmen og slår alle de onde. Selvfølgelig kan du også låse op for nye specielle bevægelser og meget mere.

Punch Quest er meget sjovt og er hurtigt blevet et ægte benchmark for genren. Det tilbyder ikke kun noget nyt, men gør det på en meget underholdende måde og med smukt realiseret grafik, hvor både figurerne og scenarierne er designet med stor omhu.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 9 = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: