Stålkrigere

Steel Warriors er et todimensionalt kampspil lavet med MUGEN-motoren, der gør det muligt at styre robotterne og køretøjerne fra Metal Slug-franchisen i en-til-en-kamp.

Spillet har mere end fyrre karakterer at vælge imellem, herunder de klassiske tanke fra Metal Slug samt nogle af de normale biler, der vises i baggrunden fra tid til anden. Naturligvis har hver sin egen våben.

Udover de normale tegn, som du kan vælge at bruge i en kamp mod en ven, der spiller på samme computer, møder du i Steel Warriors mere end 20 forskellige chefer, hvis du beslutter dig for at spille spillets historiemode. Nogle af dem er de samme som de enorme sidste bosser i Metal Slug, og de vil fylde næsten hele din skærm.

Steel Warriors er et sjovt todimensionalt kampspil med en fremragende to-spiller mode, som du sikkert vil nyde, for ikke at nævne den fremragende enspiller-arcade-tilstand, når ingen er tilgængelige for at holde din virksomhed.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

10 + = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: