Apocalypse Runner Free

Apocalypse Runner Free er en 2D endeløs løber, hvor du er nødt til at undslippe en dræberbølge. Problemet er, at vejen er plaget af forhindringer som hopper, spikes og spindsave. Heldigvis, hvis du kan samle nok fjer (som er spredt rundt om niveauet), kan du åbne et par vinger på ryggen og flyve i korte perioder.

Kontrolerne i Apocalypse Runner Free er lige så enkle som du kunne forvente: Tryk på skærmen for at få din karakter til at hoppe en gang, tryk igen for at hoppe og hvis du har nok fjeder, hold fingeren nede for at åbne dine vinger .

En af styrken i Apocalypse Runner Free er dens grafik, som sammen med sine animationer gør spillet super underdrivende. Og det er en god ting, da i virkeligheden spillet ikke har et stort udvalg af indstillinger eller tegn.

Apocalypse Runner Free er en dejlig endeløs løber, der tilbyder et sjovt og tiltalende spil system, online leaderboards og en meget cool indstilling.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: