Arena Masters

Arena Masters er et 3D-actionspil, der udelukkende er baseret på PvP (player versus player) -modus, hvor tre spillere spiller mod tre andre spillere i spændende onlinekampe. Det er med andre ord en MOBA uden tårne; I stedet er der kamp og direkte konfrontation.

Som med MOBA'er, i Arena Masters, er der forskellige typer tegn. I alt kan du vælge mellem mere end et dusin forskellige tegn, herunder tanke, understøttende tegn og naturligvis tegn, der specialiserer sig i store skader. Og som normalt kan du låse op snesevis af skind.

Standard gameplay i Arena Masters er en 3-on-3-duel. Men der er også andre tilstande, blandt dem den klassiske King of the Hill og Zombie Virus. I sidstnævnte begynder en af ​​spillerne med en virus, og resten skal forsøge at overleve så længe de kan.

Arena Masters er et relativt originalt actionspil med en sjov og direkte spiloplevelse. Dette spil er særligt sjovt for alle, der kan lide MOBA, netop fordi det giver en hurtigere og mere hensynsløs oplevelse end andre MOBA'er.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

44 − = 40

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: