Kort Monstre

Card Monsters er et strategispil, hvor du er nødt til at styre et fuldt kortspil og kamp rivaler fra hele verden. Dit mål er at blive den bedste spiller ved at styre alle mulige angreb, monstre og specielle magi.

Du starter med adgang til arenaen, hvor brugere fra hele verden tester deres evner med kort, de har samlet. Når du får erfaring, kan du låse op for nye ting i spillet, som eventyrtilstanden, hvor du er nødt til at møde alle former for mere komplicerede udfordringer. For at komme videre skal du sørge for, at du altid er smart over, hvordan du spiller dit dæk.

Spillet i Card Monsters er meget simpelt. Du har ikke livspoint, hvilket betyder at vinde du skal besejre hver eneste af dine rivals kort. I det øjeblik en spiller ikke har kort enten i hånden og på bordet, taber hun spillet. Med dette gameplay er dit overordnede mål at bruge magt eller magi til at eliminere noget, der bruges af din modstander og tage sig af dine kort med specielt udstyr, så du ikke mister.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 − = 68

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: