glyph

Glyph er en manager, cataloger og online butik for spil udgivet af Trion Worlds studio (specialiseret i massivt multiplayer online titler), selvom det også giver mulighed for at købe nogle tredjeparts spil. Det er en vigtig software til installation af spil som Defiance, Rift og ArcheAge - alle dem gratis at spille.

Programmet, som andre lignende tjenester som Origin eller Steam, tilbyder en struktur bestående af to hoveddele: En liste over dit eget spilbibliotek og spil, du kan øjeblikkeligt downloade gratis med et freemium-medlemskab, og butikken er korrekt, hvor du kan køb masser af forskellige spil samt DLC og yderligere udvidelser til F2P titlerne.

Glyph er en tiltalende mulighed for at organisere alle de spil, der distribueres af Trion Worlds på ét sted, og i mange tilfælde er det den eneste mulighed for at downloade de filer, der er nødvendige for at spillene kan fungere.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: