Guild of Honor

Guild of Honor er et rollespil og actionspil, spillet i tredje person, og inspireret af den mørke fantasy verden af ​​dæmoner og andre skabninger. Spillere kontrollerer tre forskellige typer helte (kriger, bueskytter og mage) og skal kæmpe mod døden mod voldshærer af dæmoner.

Kontrolsystemer i Guild of Honor er enkle, men sjove. Dit hjertebånd flytter automatisk rundt på scenen, der angriber nogen fjender, de kommer over, og normalt finder du dem i bølger. Din opgave her er at aktivere dine heltefærdigheder på det bedst mulige tidspunkt.

Under historiktilstanden giver dette spil dig mulighed for at følge en fortællingsbue fra Guild of Honor gennem missioner og udfordringer, der er inspireret af en verden af ​​mørk fantasi. Mellem en mission og en anden får du styr på dit team af tegn ved hjælp af en af ​​dem og deres tusinder og tusindvis af våben og rustning at vælge imellem.

Guild of Honor er et fantastisk action- og rollespilspil, der ikke kun har gode visualer, men også et bredt udvalg af indhold at vælge imellem, ligesom tonsvis af missioner, fjender, våben og helte, der venter bare på at rekruttere dem.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

48 + = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: