Vride

Twist er en arkade platformer, hvor du spiller en lille bold, der hopper fra platform til platform. Hver gang du hopper fra en af ​​de laterale platforme, skifter hele indstillingen sig i den retning.

Twist's gameplay, i typisk Ketchapp-stil, er meget enkel. Tryk bare på skærmen en gang for at få din bold til at hoppe til den næste platform (det er ligegyldigt, om det er foran dig eller til en af ​​siderne). Men selvfølgelig er platformene forskellige størrelser, hvilket betyder at du skal være meget forsigtig med hastigheden af ​​dine spring.

Med de lyserøde energikugler du samler op i løbet af spillet kan du låse op nye bolde. Den eneste forskel mellem de forskellige bolde du kan spille er deres farve. En subtil ændring, men meget værdsat.

Twist er et meget sjovt, simpelt og vanedannende spil. Med andre ord et videospil med alle de funktioner, der har gjort Ketchapp-spillene berømte.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: