Hearts of Iron 3

De to tidligere rater af Hearts of Iron blev meget vel modtaget af publikum og var bemærkelsesværdige for deres loyalitet over den sande historie i 2. verdenskrig.

Kortene, grafikken, scenarierne og atmosfæren, der omslutter alt i Hearts of Iron 3, har dig straks tilsluttet. Det er meget mere end et simpelt strategispil. Når du har indtastet den militære kampagne, vil du klamre sig på enhver pirce af data som om dit liv var afhængig af det. Forbered dig på at konfrontere fjenden, tænk på alle mulige strategiske muligheder, læg dine regimenter på de rigtige steder og orden dem til at invadere eller forsvare på det rigtige tidspunkt. Du skal holde øje med alt, hvad der sker på skærmen, fordi hver detalje på slagmarken vil være afgørende.

Spillet fokuserer på økonomisk interaktion, militær, politisk og diplomatisk verden over 1936-1948. Her er betydning for regnen. Selvfølgelig fremstår de tekniske fremskridt inden for våben.

Spillet fokuserer på handling og sjov. Men hvis du er interesseret i historie, vil du blive fascineret, når du ser virkelige livshændelser og situationer, og hvordan de påvirker den endelige kamp. Men ikke blive båret væk med historien, fordi systemet også introducerer nogle tilfældige begivenheder, som vil påvirke bestemte resultater, så vær forberedt på nogle overraskelser.

Hvis du kan lide strategispil, vil Hearts of Iron helt sikkert besætte et specielt sted i din pc. Oplev anden verdenskrig som aldrig før.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 + = 89

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: