Ordre og Chaos Duels

Order og Chaos Duels er et handelskortspil, hvor du kan udfordre både AI og andre menneskelige modstandere på internettet til hurtige og spektakulære dueller.

Spillet er sat i det episke fantasiverge skabt af Gameloft for Order and Chaos Online, en verden, hvor fire forskellige racer (orker, alver, mennesker og udøde) lever sammen med fantastiske skabninger og kan kaste magi som kan ødelægge hele hærene.

Duellerne i orden og Chaos Duels har et gameplay, der ligner det i andre spil, såsom Magic: The Gathering eller HeathStone. Afspilning ved sving kan du kalde væsner fra din hånd og placere dem på tavlen, så de kan forsvare og angribe.

Som sædvanlig, når der ikke er noget væsen foran dig selv, i stedet for at kæmpe imod det, vil det medføre skade direkte på din modstander. På den måde er det også den bedste måde at vinde en duel på.

Når du ikke kæmper mod dine fjender i hovedkampanjen i orden og kaos dueller, kan du flytte rundt om et spilkort, ændre dit dæk, købe nye kort og meget mere.

Order og Chaos Duels er et handelskortspil, der tilbyder mere end 300 forskellige kort, imponerende illustrationer og et rigtig sjovt gameplay.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: