Angst: Lost Night

Angst: Lost Night er et første person adventure spil, der finder sted helt inde i en bil. Spillet starter, når du kører væk fra vejen og sidder fast midt i en mørk skov, som ikke kan genstarte dit køretøj.

Dit mål er simpelt: at gøre det derudover levende. Problemet er, du er ikke alene i skoven, eller i det mindste er det sådan det virker. Gennem vinduerne kan du se underlige bevægelser og endda høre nogle forstyrrende lyde.

For at finde en vej ud skal du kigge rundt i bilen selv. Du kan finde noget nyttigt i handskerummet, din taske mv. Uanset hvad du gør, er det med ét mål i tankerne: at komme ud derfra snarest muligt.

Afhængigt af dine handlinger er der flere forskellige afslutninger. Takket være dette aspekt af spillet er der en vis grad af afspilningsværdi.

Angst: Lost Night er et kort eventyrspil, der fortæller en interessant historie. Spillet klarer også at give nogle få skræmmende og har god grafik.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

22 − = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: