Ferskenblod

Ferskenblod er et meget originalt actionspil med et isometrisk perspektiv hvor du spiller en vamber, en underlig væsen, der kun har to ben, to små øjne og en stor mund. Formålet med spillet er at spise så mange vambers som du kan før en større vamber spiser dig.

For at flytte din vamber, skal du bare holde fingeren på skærmen og forsøge at spise de mindre vambere, mens du dodger de store. Undervejs kan du også prøve at spise mønter og svampe. Sidstnævnte giver dig specielle kræfter i korte perioder.

Med mønterne kan du igen låse op for nye typer vambere. Først kan du kun spille med en hvid vamber, men senere er der andre, du kan låse op, som en vamber i en Iron Man suit eller en punk rock vamber.

Ferskenblod er et meget originalt spil med et godt styringssystem til berøringsskærme samt smuk grafik. Udover dette er der også et stort antal tegn til at låse op, så du kan godt forblive hooked i timer og timer.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 − 23 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: