Korsfarer Kings 2: Et spil af troner

Korsfarer Kings 2: A Game of Thrones er et mod til Korsfarer Kings II, der giver dig mulighed for at nyde verden af ​​en sang af is og brand, skabt af George RR Martin, gennem spilstrukturen i det populære turnbaserede strategispil af Paradox Interaktiv.

Denne mod er designet specielt til bøgerens mest loyale tilhængere, som kan starte et spil i tiden før begivenhederne i den første bog (et spil af troner) eller senere inden for de begivenheder, der finder sted i den anden bog (A Clash af konger).

Original gameplay er stort set intakt, bortset fra et par små tilføjelser, der forsøger at bringe korsfarer Kings II tættere på verden af ​​en sang af is og brand. For eksempel kan generaler have kæledyr (som direwolves), der vil være til stor hjælp under kampe. Der er også et nyt, duellerbaseret system, der giver dig mulighed for at løse tvister med sværd.

Korsfarer Kings 2: Et spil af troner er en meget interessant mod, takket være, at du kan udforske alternative scenarier i historien bygget af bøgerne (og serien). Hvad ville der ske, hvis Robb Stark havde fanget King's Landing? Eller hvis Renly og Stannis havde dannet en alliance? Her er din chance for at finde ud af!

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

66 − = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: