He-Man og Universets Masters

Han-Manden og Universets Mestere er et taktfelt udviklet med OpenBOR-motoren, som giver dig mulighed for at styre He-Man, Våben-våben, Orko og resten af ​​banden for at bekæmpe de frygtelige kræfter i ondt ledet af Skeletor.

Du kan vælge mellem fire hovedpersoner, som alle deltager i spillet samtidigt. Hver karakter har deres egne angreb og særlige evner. Han-Man bruger for eksempel sit sværd til at udføre særlige angreb, mens våbenvåben har et flammebaseret våben.

Himmelens eventyr og universets mestre bringer dig i to forskellige faser: til fods, når du kæmper mod fjender normalt og monteret, når du kan køre i fuld fart gennem niveauerne.

En af de mest overraskende ting om He-Man og Universets mestre er, at dens grafik blev skabt fra bunden. Tegn og niveauer er helt håndtegnede og giver en oplevelse, der minder om de oprindelige animationer.

He-Man og Universitetsmesterne er et fantastisk todimensionalt actionspil, der især vil hjælpe fans af den animerede serie. Selv mennesker, der ikke er bekendt med tegneserien, vil kunne nyde et attraktivt, poleret spil.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: