Flick Kick Football Legends

Flick Kick Fodbold Legends er et fodboldspil til Android-enheder, der giver dig mulighed for at styre et fodboldhold og spille som sin træner såvel som dets spillere på vigtige øjeblikke af spil.

Du kan gribe ind i specifikke spilmomenter. Når dit hold ikke er i besiddelse af bolden, kan du prøve at stjæle det ved at skubbe fingeren for at aflytte bolden. Hvis du har besiddelse, kan du dog deltage i spillet ved at lave pas, centrering og selvfølgelig skydning.

Matcher udgør dog kun en del af spillet. Den anden del af spillet giver dig mulighed for at styre dit hold. Du bruger et kortkort til at sætte din lineup fra skabsrummet, så sørg for at sætte dine bedste spillere på banen.

Og når du er færdig med spil, har du lejlighedsvis særlige arrangementer, hvor du kan interagere med nogle virkelig underlige tegn. Bookies, rivaliserende trænere, sportspromotorer ... alle har noget at sige til dig.

Flick Kick Football Legends er et sjovt fodboldspil, der ikke kun har vanedannende gameplay, men også fremragende grafik. Dens 70'-stil 'celle skygger' design er simpelthen strålende.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 − 49 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: