Eventyrtid: Ooo’s helte

Eventyrtid: Heroes of Ooo er et action-eventyrspil i universet af Adventure Time-tegneserien. Her styrer du Jake, seriens karismatiske helt.

Dit mål er at redde de fire prinsesser, der er blevet kidnappet og låst væk i forskellige fangehuller spredt over hele verden. Heldigvis har du hjælp fra din bedste ven Finn - og dit sværd.

Under eventyret kan du tale med nogle kendte tegn fra tv-serien, herunder BMO og Lumpy Space Princess. De vil give dig nyttige oplysninger om hvor mange af de kidnappede prinsesser der findes.

Gameplay er enkelt, når du kommer ind i et fangehul: Tryk på ridsiden af ​​skærmen for at angribe med dit sværd, og bevæg dig rundt med den virtuelle joystick, der er placeret på venstre side af skærmen.

Inde i fangehullet ud over fjender og fælder finder du forskellige skatte med nøgler og andre nyttige ting, der giver dig mulighed for at komme videre i dit episke eventyr.

Adventure Time: Ooo's Heroes er et fantastisk Adventure Time-spil, der er lige så charmerende som tegneserie-serien med lækkert grafisk design og sjovt gameplay.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

50 − = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: