Herre Guild

Guild of Heroes er en RPG med isometrisk perspektiv i en middelalderlig fantasiverden. Når du spiller, skal du stå over for ondskabens kræfter. Nej, det er ikke en særlig original tilgang, men det er en solid formel til et anstændigt spil.

Gameplayet i Guild of Heroes er ligesom du ville forvente: Tryk på skærmen for at flytte din karakter frit gennem (små) scenarier og tryk på fjender for at angribe dem automatisk. Nederst på skærmen ser du et par forskellige færdigheder, som du kan vælge fra, hvilket resulterer i mere skadelige angreb.

Missionerne i Guild of Heroes er relativt korte, der varer omkring to eller tre minutter. Mellem missioner kan du besøge den største by i spillet. Der kan du købe nyt udstyr eller sælge stykker, du ikke længere vil have.

Guild of Heroes er en traditionel RPG. Selv om det ikke er meget originalt, er det stadig et sjovt spil med fremragende visuals i en slags charmerende Dungeons and Dragons-stil.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

77 + = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: