Ond Killer

Evil Killer er et første-personskrækkespil, hvor spillerne styrer en gruppe af tre venner, der rejser over hele landet. En nat, når de sover i en lille, øde by, begynder de tre at høre lyde og føle sig urolige.

Historien i Evil Killer er opdelt i flere forskellige episoder, hvor du kommer til at spille de tre forskellige hovedpersoner. I hver episode har du et mål at opnå, hvilket normalt indebærer at nå et bestemt sted i byen. Det er klart, at det er tonehvidt, og du har kun hjælp fra din lommelygte.

Kontrolsystemet i Evil Killer er ligetil og intuitivt. På den venstre side af skærmen er din virtuelle pind til at flytte din karakter rundt, og ved at skubbe højre med fingeren kan du målrette din lommelygte. Plus nederst på skærmen har du knapper til at hoppe og køre - til stor nytte, når du forsøger at komme væk.

Ond Killer er et fængslende horror spil, der fortæller en historie fuld af intriger, hvor det eneste du kan forsøge at gøre er at undslippe. Bekæmpelse af denne særlige fjende er ikke en mulighed.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

55 + = 61

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: