Mit hospital

Mit hospital er et strategi og ledelsespil åbent inspireret af det klassiske temasygehus fra Bullfrog. Tanken er at opbygge et behandlingscenter med alle de værelser, der er nødvendige for at opfylde alle dine patienters behov og helbrede dem så hurtigt som muligt for at forhindre mere alvorlige sygdomme.

Du har mulighed for at oprette alle former for specialiserede eksamenslokaler til alle former for medicinske forhold. Din succes afhænger også af det arbejde du udfører i dit laboratorium, når du opretter medicin og alle former for behandlinger. Derudover skal du behandle de patienter, der er optaget via ER og korrekt regne ud deres sygdomme, så du kan tildele den rette behandling for hver situation.

Alt dette er mere eller mindre i tråd med freemium spilmodellen til Android. Det betyder, at du skal vente på realtid for at fuldføre hver opgave, så det er vigtigt at maksimere konsultationstiderne og bruge elementer til at reducere ventetiden for at gøre reelle fremskridt i spillet. Mit hospital er et underholdende spil-til-spil-spil, der skal blænde fans af temasimulatorer, som var alle raseri på pc for nogle år siden og nu ser ud til at gøre et comeback på mobile enheder.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: