Pudding Monsters

Pudding Monsters er et puslespil udviklet af holdet bag den fremragende 'Cut the Rope!' som uden at gå fra puslespilgenren, giver et nyt og helt andet eventyr med lige så karakteristisk gameplay.

Denne gang er hovedpersonerne en række animerede geléer, hvis mission er at undslippe deres onde mesters koblinger, samtidig med at de forsøger at redde deres savnede venner. Det kan virke som en vanskelig opgave for en håndfuld animeret gelé, men heldigvis kan de slutte sig sammen for at danne super gelatinøse monstre.

Spillet har 75 niveauer (og vil fortsætte med at tilføje mere), og gameplay, som med 'Cut the Rope!', Holder dig limet til skærmen og forsøger at løse de forskellige puslespil. Der er mange forskellige typer gelé, som du skal lære at bruge ordentligt.

Visuelt er Monsters Pudding virkelig et dejligt spil. Dens grafik, uden strømbegrænsninger af Android-systemer, er fremragende takket være det store tegndesign og natur.

Pudding Monsters er virkelig et fremragende puslespil. Takket være dens engagerende gameplay er du sikker på at være hooked i timevis og forsøger at få alle stjerner gennem hvert niveau, en opgave, der ikke er så let som den første synes.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 − 11 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: