Bryd fængslet

Break the Prison er et spil hvor du spiller en mand, der fejlagtigt er anklaget for en forbrydelse og sendt til fængsel. Han ønsker at undslippe, men for at kunne gøre det, skal man komme igennem flere prøver, hver helt anderledes end den der før.

I grund og grund er Break the Prison en samling minigames med en fællesnævner: fængslet. I nogle test skal du studere et kort uden at vagterne ser dig, og i andre gemmer sig fra fængselslygterne eller løber så hurtigt som muligt og undviger forhindringer. I alt er der fem forskellige minispil.

Selvom Break the Prison kun har fem minispil, har den også otte forskellige fængsler, hver med sin egen version af minispil. I alt er der 40 forskellige tests, der viser dine evner.

Break the Prison er et sjovt spil. Det kunne dog bruge bedre grafik, og en bedre oversættelse og mere interessant historie. Det er et middelmådigt spil, der i det mindste har fået nogle sjovtest.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: