Bacon Escape

Bacon Escape er en skør arkadeplatform, der følger med den sjove flugt af en sød lille piggy fra et frygteligt dyr fængsel. Kør ham langs sporene af en vildtrækkerbaner, der er plaget af fælder og fare ved hver tur.

At nå slutningen af ​​hvert af de fyrre niveauer i Bacon Escape kræver en enkelt fingerspids, men du skal være ekstra vred når det kommer til at banke på for at undgå den næste kommende forhindring. Fra tid til anden skal du trykke for at fjerne pigge fra vejen, mens andre gange en dygtig påtrykt lang tryk på din skærm har du at hæve en platform, og selvfølgelig vil du også komme på tværs af tilfælde, hvor du bedst ikke berør skærmen.

I løbet af dit utrolige eventyr finder du over tredive forskellige dyrekammer for at redde. I første omgang begynder du med bare den lille førende gris, men når du er på niveau, kan du tilføje flere dyr til dit kast med karakterer. En kat, et får, en fugl ... og som sædvanlig tilpasser du dine dyr med specielle tøj.

Bacon Escape er et fremragende spil. Det har ikke kun et sjovt, originalt og perfekt gameplay til touch-enheder, det har også en god grafik og søde figurer. Alt i alt er Bacon Escape en fantastisk titel.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 − 61 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: