Tower Conquest

Tower Conquest er et strategispil baseret på det klassiske tårnforsvarsspil, hvor du erobre din modstanderens tårn for at vinde uden at tabe dine egne og beskytte det mod fjender.

At angribe fjendens tårn skal du sikre, at du har dine bedste soldater på jorden. For at sætte dem i aktion har du brug for energi, som genpåfyldes i takt med tiden. Det betyder, at du nogle gange behøver at vente med at spille bestemte kort, især hvis de har en høj pris. Når du går gennem de forskellige niveauer, finder du andre mere kraftfulde kort, som giver dig mulighed for flere skader. Du skal dog vide, hvordan og hvornår de skal spille dem, og være kloge i at skabe et dæk, der lader dig både angribe og forsvare effektivt.

I bunden af ​​skærmen har du en energikugle, der fylder til et bestemt maksimum. Hvis du vil bruge mere energi, skal du røre ved bolden, når det er blåt. Du bruger energien til at øge indskuddet, så du skal styre din strategi for at sætte soldater ned og bruge de mest kostbare, når tiden kommer. Spillet bliver vundet, når du reducerer din modstanderens tårn til nul, hvorefter du kan gå videre til det næste, vanskeligere niveau.

Nyd at spille dette tårnforsvarsspil med dit kortspil og ødelæg hundredvis af fjender, mens du udvikler dine soldater for at få en lille fordel over dine modstandere.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 20 = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: