Soccer Runner: Football Rush

Soccer Runner: Football Rush er en uendelig løber, hvor du i stedet for at spille en helt, der undslipper kæmpe gorillaer, styrer en ung fodboldspiller, når han går videre gennem gaderne og dribler sin bold for at komme til stadion hvor han kan tage et skud på mål.

Gameplay i Soccer Runner: Fodbold Rush svarer meget til andre spil i genren: glid fingeren til venstre eller højre for at flytte din karakter i den retning og op eller ned for at undvige. Du kan også røre skærmen for at sparke bolden og bryde visse forhindringer.

For det meste af spillet skal du undgå forhindringer som hegn, lastbiler og kegler, der kan slå dig ned. Når du kommer tæt på stadion, skal du drible omkring forsvarere og forsøge at slå målmanden ved at lave en række bevægelser på skærmen.

I starten har du kun ét tegn (Mark), men da du får mønter, kan du låse op for nye og købe opgraderinger til dine eksisterende spillere.

Soccer Runner: Football Rush er en fantastisk blanding mellem en endeløs løber og fodboldkamp. Det har ganske god grafik og minder lidt om den dejlige Captain Tsubasa animerede serie.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 66 = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: