Worldcraft: Dream Island

Worldcraft: Dream Island er en klon af Minecraft, et populært sandkassespil, som gør det muligt at gøre næsten det samme: Du kan udforske frit i den tomme verden, oprette mange forskellige typer blokke og opbygge enhver struktur, du kan forestille dig.

I modsætning til Worldcraft HD (det foregående spil i denne serie), i Worldcraft: Dream Island er styresystemet blevet forbedret meget. At flytte rundt omkring i verden er meget lettere, og skabe strukturer meget enklere. Hvad mere er, du går tilbage til at have snesevis af forskellige slags blokke.

En anden meget positiv ændring i Worldcraft: Dream Island sammenlignet med sin forgænger er grafikken. Denne gang er de meget bedre - måske endnu bedre end på den originale Minecraft.

Worldcraft: Dream Island er dog ikke perfekt. For eksempel, selv om du vil se meget vand, når du forsøger at krydse det, vil du bemærke, at du ikke kan svømme, men faktisk flytte over det som om du gik normalt.

Worldcraft: Dream Island er alt taget i betragtning, en ganske interessant klon af Minecraft. Selvom det ikke er usædvanligt med hensyn til spilbarhed, giver det i det mindste andre gode grunde til at spille.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

23 − = 21

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: