Landskydere

Land Sliders er et meget interessant platformspil i 3D, hvor i stedet for at flytte din karakter, er du nødt til at flytte verden omkring dem. Lyder skør det ikke? Det er, og det er også utroligt sjovt.

Kontrolerne i Land Sliders er ret intuitive, du skal bare glide fingeren på skærmen for at flytte hele verden omkring din karakter. Hvis dette er for svært for dig, kan du skifte kontrolelementerne til en mere traditionel tilstand, hvor du kan flytte din karakter direkte.

Et af de elementer, der skiller sig ud i Land Sliders, er antallet af tegn, du kan spille med. Der er mere end 50 forskellige i alt, men i starten er kun en af ​​dem ulåst. Selvfølgelig, når du slår niveauer, kan du låse op mange andre flotte figurer, herunder riddere, hunde, panda bjørne, prinsesser, løver og endda en Mr. Fridge.

Land Sliders er et sjovt og originalt platformspil, der har rigtig flot grafik og et stort antal niveauer og tegn, du kan spille med.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 + = 85

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: