Happy Street

Happy Street er et socialt spil, der blander elementer af Animal Crossing og Farmville, hvor dit mål er at opbygge en smuk gade, hvor alle dens indbyggere kan leve lykkeligt nogensinde efter.

For at bygge bygninger på dit sted har du adgang til forskellige materialer, som du kan udforske i i scenens scenarier. Desuden kan du med disse materialer lave nogle gadgets, der vil være særligt nyttige til bestemte missioner.

Ligesom alle de sociale spil, der er noget værd, kan du i Happy Street invitere dine venner til dit kvarter og modtage forskellige fordele hver gang du gør. Selvfølgelig kommer en stor del af det sjove i spillet direkte fra minispilene, du har til din rådighed, hvor du kan tilbringe din idle timer.

Et af de mest anerkendte aspekter af Happy Street er dets visuelle stil, der minder om den førnævnte Animal Crossing, og er så yndig, at de mindste vil have svært ved at modstå det.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 − = 61

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: