Pas på Planet Earth!

Pas på Planet Earth! er et 'tårnforsvar' spil, hvor du skal forhindre en sværm søde udlændinge fra at stjæle alle køerne fra vores elskede planet Jorden.

For at gøre det har du en masse (ca. 20) absurde våben til at sætte ind i udlændingevejen. Disse består hovedsagelig af landbrugsmaskiner, der med nogle små ændringer bliver dødelige våben. Der er mange forskellige typer udlændinge, så du skal finde ud af, hvilken maskine der fungerer bedre imod hver enkelt.

Spillets historie består af 46 forskellige niveauer, opdelt i de fire årstider, med yderligere 18 ekstra niveauer i udfordringsmodus for de mere modige blandt jer. Hvad mere er, i modsætning til andre 'tårnforsvar' spil, i Beware Planet Earth! Du skal manuelt styre en strålepistol for at komme igennem niveauerne.

Pas på Planet Earth! er et sjovt spil, der problemfrit blander handling med strategi for at give en særpræg oplevelse, hjulpet af nogle spektakulære grafik.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: