1943 Deadly Desert

1943 Deadly Desert er et turbaseret strategispil, der er sat på afrikansk front under anden verdenskrig. Her tager du ansvaret for enten den kraft, der er involveret i konflikten: Allierede eller Akse, du bestemmer.

Når det er din tur, kan du flytte alle dine tropper på kortet, der er helt opdelt i sekskanter. Hver troop kan flytte et bestemt antal sekskanter og har sine egne specifikke angrebskendetegn, hvilket betyder, at nogle af dem er mere effektive over for visse fjendtlige tropper.

I 1943 Deadly Desert kan du finde en række kampagner til at spille solo, hvor du kan sætte din strategiske viden til test. Når det er sagt, er multi-player skirmishes meget sjovere. Takket være "pass og play" -tilstanden kan du lege med en ven når som helst og hvor som helst.

1943 Deadly Desert er et fantastisk turn-based strategispil, der ikke behøver imponerende grafik til at tilbyde en fremragende spiloplevelse. Det er et rigtig interessant spil for alle, der elsker strategispil ... især hvis du planlægger at lege med en ven.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: