Stickman Trials

Stickman Trials er et 2D mountainbike racerspil, hvor du skal færdiggøre en række spor fuld af hopper og forhindringer. (Du kan også spille på en motocross cykel, men du skal først låse den op.)

Kontrolerne i Stickman Trials er præcis det, du ville forvente af et spil af denne type: tryk på højre side af skærmen for at fremskynde, og venstre for at vippe cyklen til den ene side eller den anden. Du kan bruge disse knapper til at gøre alle slags wheelies, hopper og flipper i luften.

En af de mest sjove ting ved Stickman Trials er, at det lader dig konkurrere mod dine Facebook-venner eller andre i verden. Du kan dog ikke gøre det i realtid, men ved at se de andre spillere i 'spøgelsestilstand'.

Stickman Trials er et rigtig sjovt 'forsøg' spil med super flot grafik, næsten perfekte kontroller og realistisk fysik. Forskellige scenarier og situationer er nok til at holde dig underholdt i en god lang tid.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 + = 16

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: