Army of Darkness Defense

Army of Darkness Defense er et action- og strategispil, der tilføjer et nyt twist til det afprøvede 'tower defense' format. Spilleren tager kontrol over Ash, stjernen i de onde døde film, og skal beskytte dødens bog. Men selvfølgelig kan han ikke gøre det alene.

Spillet spiller ud på et 2D-stadium, der har samme form som altid: slottet. Dit mål er at afvise de endeløse sværme af de døde, der forsøger at tage bogen. For at beskytte det har du en række muligheder til din rådighed.

Til at begynde med har du mere end et dusin forskellige slags tropper, herunder bueskytter, landmænd, riddere og paladiner, som alle er parate til at kæmpe side om side med as. For det andet har du opgraderinger til Askas våben. Så i første omgang vil din motorsav og haglgevær ikke gøre meget skade, da du fortsætter med at forbedre dem, bliver de ægte masseødelæggelsesvåben.

Army of Darkness Defense er en sjov titel, der ikke kun appellerer til filmens fans (selvom de helt sikkert vil nyde det mere), men til enhver spiller, der ønsker at tilbringe et par sjove fyldte timer.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

22 − = 16

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: