Død Moto 4

Død Moto 4 er den fjerde rate i en fantastisk franchise kendt for sin lighed med den store Road Rash. I denne 90'ers klassiker er dit mål at fuldføre alle løbene mens du kæmper mod resten af ​​racerne. Og det er præcis hvad du skal gøre i dette spil.

I Death Moto 4 behøver du ikke kun at køre i højeste hastighed ned ad motorvejen over hele verden, mens du dodger trafik - du skal også kæmpe mod resten af ​​racerne. For at gøre dette har du et våben til hånd-til-hånd kamp og en maskingevær til optagelse fra en afstand. Du kan endda låse op for en missil launcher.

Med hensyn til grafik Death Moto 4 er ikke ligefrem det bedste, men det har gode motorcykel modeller og nogle virkelig pænt udførte specialeffekter. Racers design er nøjagtig, og måden indstillingen genereres, mens du spiller, giver en helt troværdig følelse af hastighed.

Død Moto 4 er et sjovt spil, der forbedrer på næsten alle aspekter af den foregående rate. Du kan låse op for mange forskellige forbedringer, bruge mere end et dusin forskellige skind til dine racere og håndtere masser af farlige våben.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: