Kongens Raid

King's Raid er et koreansk videospil med ret højere produktionsværdier end vi er vant til at se på Android. Denne fantasy JRPG har en anime æstetik og et freemium progressionsystem.

Ud over sin spektakulære grafik står spillet virkelig ud for sit automatiske system til kampe på op til 4 til 4, hvor du bare skal bekymre dig om at bruge hver tegns særlige kræfter på det rigtige tidspunkt. Grundlæggende angreb og bevægelser er uden for din kontrol.

Som sædvanlig i de fleste asiatiske RPG'er, er der mange muligheder for at forbedre dine karakterer, som du avancerer i dette underholdende eventyr. Da du tjener erfaring og samler materialer, kan du opgradere både dine kræfter og udstyr.

Udover historien kan du gøre kamp i en arena mod andre spillere i realtid. Plus du kan deltage i forskellige specielle begivenheder, der forpligter dig til at dedikere en god mængde tid hver dag, hvis du vil lykkes i King's Raid.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

40 − = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: