Ball Shot – Fling to Basket

Ball Shot - Fling to Basket er et sjovt spil af færdigheder, der sætter din smidighed og visuel skarphed til testen, mens du skyder basketballer mod et præcist punkt på skærmen. Har du hvad der kræves for at gøre mere end to i træk?

Spillet er ligetil, men det betyder ikke, det er særligt nemt. Du starter med en basketball i en lukket kurv og en anden tom kurv placeres tilfældigt på skærmen. Tanken er at skyde bolden fra den første kurv til den anden og falde i, men hvis det falder uden grund, skal du starte om igen. For at skyde bolden skal du blot placere fingeren på skærmen og glide den i den perfekte vinkel for at få bolden i kurven.

Bolden, en sjov lille karakter med et ansigt, kan byttes til tyve andre muligheder, så du kan nyde Ball Shot - Fling til Basket med et andet tegn hver gang du spiller. Forbedre din højeste score og gør dit bedste for at få dit navn til toppen af ​​verdensomspændende leaderboards!

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

77 − = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: