64 Spil – Super Max Adventure

64 Spil - Super Max Adventure er en 2D platformer åbent inspireret af Super Mario Bros - og ikke kun fordi det er visuelt meget ens, eller hovedpersonen er næsten identisk med Mario, men fordi gameplay og niveauer er næsten det samme.

I stedet for svampe spiser hovedpersonen hamburgere og vokser højere; i stedet for at smide bolde af ild, kaster han baseballs. Virkningerne af disse objekter er de samme som i Super Mario. Med andre ord, når din helt er stor, kan han modstå et slag fra en fjende, og baseballs kan bruges til at dræbe fjender på afstand.

Du kan spille på flere dusin niveauer opdelt i fem forskellige verdener. Der kan du finde ni forskellige typer af fjender, selv om den største udfordring altid skyldes platforme, klipper og hopper du skal lave.

64 Spil - Super Max Adventure er slet ikke en original 2D platformer, men det klarer sig stadig at være sjovt. Under alle omstændigheder er det en skamløs kopi af en af ​​de største gaming klassikere.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 32 = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: