Død Moto 3

Død Moto 3 er den tredje del af denne fantastiske serie, kendt for sin lighed med Road Rush. I 90'erne klassikeren er målet at afslutte alle løbene, mens du rører dine modstandere, og det er præcis hvad du skal gøre i denne rate også.

I Death Moto 3 behøver du ikke bare at køre i fuld fart på spor over hele verden, mens du undviger trafikken, du er også nødt til at kæmpe mod de andre racere. For at gøre det har du et nærliggende våben til at slå dine rivaler og en pistol til at skyde dem på afstand. Desuden kan du også bruge specielle våben som en missilstarter.

Visuelt er Death Moto 3 ikke fremragende, men har stadig gode racermodeller og store effekter. Racers design er temmelig godt, og selvom scenarierne kan have nogle flere detaljer, er det det mindste, du holder øje med, når du kører i fuld fart.

Død Moto 3 er et sjovt spil, der forbedrer serien i næsten alle aspekter. Du kan køre på snesevis af spor med dusinvis af forskellige skind og våben.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: