Anger Of Stick 4

Anger Of Stick 4 er et sjovt spil med færdigheder, hvor du står over for et ton fjender, der ønsker at ødelægge din fredelige tur gennem byen. Ødelæg alt på din måde og dræb alle, før de dræber dig i dette sjove spil med pindfigurer.

I denne fjerde rate kan du gå på gaderne med op til ni forskellige typer tegn, låse op for forbedringer, som du går videre i spillet. Forbedre din oplevelse med tiden og omdanne din karakter til en hensynsløs fighter. Før du starter spillet, vil du gennemgå en vejledning for at forstå, hvordan du bruger alle knapperne til at udføre masser af kraftfulde angreb og handlinger.

En af de største styrker i dette spil er, at du kan lege med dine venner i samme scenario og kæmpe for at dræbe alle de fjender, der kommer i vejen. Lav et spil til op til fire spillere og ødelæg dine fjender med dine venner. Sæt en stopper for hundredvis af fjender og kast bort mod chefen for at vise, at du er en af ​​de bedste spillere i Anger Of Stick-fællesskabet.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

69 − = 68

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: