Dumme måder at dø original

Dumme måder at dø Original er det officielle spil baseret på den populære animationsvideo af Metro Trains, en stor australsk massetransitvirksomhed. Det var designet til at øge bevidstheden om passagerernes sikkerhed, når det er tæt på metrostier. Når det er sagt, er denne version en fornyelse af det originale spil, der også er tilgængeligt på Uptodown.

I den nye klare version af Dumb Ways to Die Original vil du nyde 22 forskellige minispil, hvor du skal udføre forskellige opgaver for at redde livene til dine elskelige, men lidt dolte helte. Denne udvidelse er en stor forbedring, da der i det foregående spil kun var 15.

Som et eksempel skal du i et af minispilene blæse på din smartphones mikrofon for at holde et fly fra at kollapse fra himlen. I et andet mini-spil er dit mål bare at trykke på skærmen så hurtigt som muligt, så din helt fortsætter med at køre. I endnu et mini-spil er alt du skal gøre, IKKE skubbe en rød knap.

Spillere får tre liv, når de starter. Det betyder, at hvis du lader tre af dine figurer i Dumb Ways to Die Original dø, vil du tabe, og at tabe betyder at starte helt fra begyndelsen. Så vær forsigtig!

Dumme måder at dø Original er et afslappet spil, der er meget sjovt. Den har de samme store tegnefilm og grafik fra det originale videospil samt gameplay, der er perfekt synkroniseret med touchscreen-enheder.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: