Whack The Burglars

Whack The Burglars er et spil hvor dit mål er at dræbe en indbrudstyv, der bryder og går ind - og du skal slippe af med ham på en meget specifik måde. Nå, du er faktisk nødt til at slippe af med mange indbrudstyvere, alle i fremmede og fremmede måder.

Spillet indeholder 30 forskellige typer af død, som du opdager, mens du spiller. Den sjove del af Whack The Burglars er at finde alle de forskellige måder at dræbe. Nogle er så simple som at trykke på en bestemt del af skærmen, mens andre kræver to forskellige handlinger. For eksempel, hvis du trykker på Whisky (hunden) og Whiskers (katten), angriber de og dræber indbrudstyven.

Spillet er ikke særlig kompliceret. Faktisk er alt, hvad du skal gøre, forsøge at tappe de forskellige objekter i rummet i forskellige kombinationer. Der er cigaren, pejsen, spejlet, hunden, sværdet, lyset - de kan alle bruges til at dræbe tyveren på grusomme og usædvanlige måder.

Whack The Burglars er et ret voldeligt spil. Det anbefales ikke til børn, men det er et godt valg for alle, der ønsker at dræbe nogle tyve.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: