Dr. Driving 2

Dr. Driving 2 er et køre spil, der bevæger sig væk fra dit kæmpe løbsspil, hvor målet er at komme til målstregen så hurtigt som muligt ved at køre rundt på 120 km / t. I stedet skal du køre normale biler omkring normale, bymæssige kredsløb ved normal hastighed.

Spillet tilbyder over 100 forskellige missioner, hvor du har alle mulige mål at opnå. I alle missioner er det vigtigt at køre omhyggeligt og bruge din sund fornuft, overholde alle trafikreglerne, undgå at bryde hastighedsgrænsen og selvfølgelig uden at gå i stykker.

Afhængigt af hvor godt eller hvor dårligt du gør, når du har udført en mission, modtager du en sum penge. Selvfølgelig kan du med disse penge erhverve flere og bedre biler for at gøre dine ture rundt om i byen mere varierede. Du kan også købe nye dæk og nye dele til motoren.

Dr. Driving 2 er et originalt og underholdende køre spil, hvor du skal være en god driver. Det er ikke et af disse spil, hvor du bare kan gulve det og håber på det bedste. Nej. Det er tid for dig at lære at køre.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

47 − 37 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: