Kør fremad! Sport

Kør fremad! Sport er et kørespil, hvor dit mål er at krydse målstregen eller på anden måde få så langt som muligt. Tanken er at lave et mål, og den første bil til at få tre skud i modstanderens mål vinder spillet.

Rundene i kørsel fremad! Sport foregår på lukkede baner fuld af interaktive elementer. For det første kan du interagere med maskinen, der skyder fodboldene. Afhængigt af den indstilling, du spiller i, finder du også forskellige interaktive elementer som spring, ramper og barrierer.

Når det er sagt, kør fremad! Sport tilbyder ikke kun masser af variation i niveauerne. Det giver dig også mulighed for at køre mere end 30 biler, hvoraf du kan opgradere bit for bit med de penge du vinder. Hastighed, robusthed og håndtering er de vigtigste egenskaber, du vil se efter at forbedre.

Kør fremad! Sport er et originalt og sjovt spil, der også har strålende grafik. Bedst af alt? Spillet indeholder en multiplayer-tilstand, hvor du kan spille imod en ven på samme Android, hver på den ene side af enheden. Og spillene er virkelig vildt.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: