En anden underlig platform

En anden Weird Platformer er et 2D platformspil, der kan se let ud ved første øjekast, men indenfor afventer et dybt og sjovt gameplay. Jo mere du spiller, jo mere finder du interessante og overraskende elementer inden for niveauerne.

En anden underlig Platformers kontroller er de traditionelle inden for genren: Den virtuelle retningsdæksel til venstre for skærmen giver dig mulighed for at flytte din karakter, mens du på højre side har hoppeknappen. Du kan også interagere med nogle af de elementer, der findes i indstillingen. For eksempel kan du gribe og trække blokke for at hjælpe dig med at løse korte puslespil.

En anden underlig platform har 10 forskellige niveauer, der bliver betydeligt vanskeligere, når du går videre. Gennem de forskellige niveauer skal du hoppe, klatre op ad vægge, svømme, undvige lasere, flytte kasser, undgå knive og meget mere alt sammen med stor animation.

En anden underlig platform er et fantastisk platformspil, der er overraskende sjovt. Selv om det ikke har de mest fantastiske visuals, behøver det ikke rigtig dem at skille sig ud i en genre, hvor der er brug for mere udfordrende spil som denne.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 86 = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: