Papirer, vær venlig

Papers, Please er et ejendommeligt indie videospil, hvor du skal stoppe nogle mennesker fra at krydse landets grænser ved hjælp af dit håndstempel.

Din mission som toldagent er at kontrollere pas og visa for alle, der kommer til grænsen, og afgøre, om de kan komme ind i landet eller ej. Du skal kontrollere deres papirer for at finde fejl, modsætninger eller eventuelle problemer på de former, de præsenterer. Det vigtige er, at ingen, der ikke bør krydse, må få lov til at passere, og du kan ikke forlade nogen legitime borgere udenfor.

Hver dag bliver du præsenteret for en serie papirer til at arbejde med, og dine missioner er at lade så mange mennesker som muligt inden for, for at få flere point (dette er et videospil).

Papers, Please er et originalt og intelligent videospil. Det har ikke spektakulær grafik eller en historie fuld af overraskende øjeblikke og eksplosioner, men det hænger sammen med en dristig ny ide.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: