Sniper Shooter Gratis

Sniper Shooter Free er et skydespil i første person, hvor du skal styre en snigskytter, hvis mission normalt består i at lave et enkelt skud, som han afslutter sit mål.

Spillet har snesevis af missioner opdelt i syv forskellige kapitler, hvor du bliver nødt til at opnå forskellige mål. I starten vil missionerne være relativt enkle, som at dræbe et mål, der ikke bevæger sig. Men da du går videre, vil målene være længere væk og vil bevæge sig mere.

I hvert kapitel afhænger antallet af billeder, afhængigt af antallet af skud, og hvor tæt de var, vil du få en række stjerner. Tre stjerner indikerer at du gjorde et perfekt arbejde, mens en stjerne ikke lover en god fremtid som snigskytter.

Sniper Shooter Free er et underholdende og meget simpelt skydespil, som takket være et direkte og attraktivt gameplay vil gøre for at koble dig op fra det første øjeblik: flyt enheden (ved hjælp af accelerometeret) for at sigte og tryk for at skyde. Intet mere.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 − = 11

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: