Mortal Kombat Outworld Assassins

Mortal Kombat Outworld Assassins er en beat-up i stil af Streets of Rage, men i stedet for at tage kontrol over et par kødhoveder for at kæmpe mod en vifte af nabolagsdøber, spiller du her med Sub-Zero, Scorpion og Noob Saibot.

I lighed med alle genrer, uanset hvilket tegn du vælger, bevæger du dig gennem serier af todimensionale scener, der kæmper for utallige fjender, som alle har form af tegn fra Mortal Kombat-franchisen. For at gøre det har du en bred vifte af dødelige træk til din rådighed.

Intet Mortal Kombat-spil ville være det samme uden en god hjælp af blod og tarm, så når du lander et slag på et af dine fjender, ser du en stor strøm af blod, der flyver over skærmen. Hvis du klarer at trække en af ​​de særlige bevægelser ud, vil virkningerne blive endnu mere overdrevne og grusomme.

Det bedste ved Mortal Kombat Outworld Assassins er dog evnen til at spille i coop mode med venner. Du skal bare bruge et par styreenheder og et fælles ønske om at fade ud en seriøs straf, venstre, højre og center.

Mortal Kombat Outworld Assassins er en 2D-action titel, som ved at være tro mod klassikerne af genren og tilbyde et eventyr fyldt med action, fjender og blod, viser sig at være meget sjovt og vil være særlig appel til eksisterende fans af franchisen.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: