Wonder Zoo – Animal rescue

Wonder Zoo - Animal Rescue er et afslappet strategispil, hvor spillerne opretter et dyrereservat midt i savannen. Dit mål: At beskytte alle dyrene og skabe et sikkert, varieret økosystem, hvor de alle kan leve sammen.

I starten kan du kun fylde din reserve med de mest almindelige dyr, som zebraer, løver og elefanter. Men som spillet fortsætter, kan du blande i nogle mytologiske væsener som enhjørninger og phoenixer. Der er nogle fantastiske dyr i dette spil, der vil give din reserve et meget unikt udseende.

En god del af Wonder Zoo - Animal Rescue består i at forvalte din dyrereservat, men der er også andre opgaver at gøre. For eksempel kan du tage din jeep ud for at gå på jagt, og hvis du ser et dyr, der er skadet, kan du bringe det tilbage til reserven og hjælpe sygeplejersken det tilbage til helbredet.

Wonder Zoo - Animal Rescue er et simpelt og underholdende management spil. Med hensyn til spilbarhed tilbyder det ikke noget nyt, men det har en god grafik.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 79 = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: