Racing Moto

Racing Moto er et arcade driving spil, hvor spillere skal køre en motorcykel i fuld fart på en motorvej fuld af trafik, dodging lastbiler, politibiler, busser og alle andre biler.

Gameplay i Racing Moto er meget simpelt: motorcyklen går hurtigt udenfor, men ved at trykke på skærmen bliver det meget hurtigere. Dette får dig både point og penge, og du kan bruge den til at købe nye motorcykler til at køre.

For at flytte motorcyklen fra side til side, skal du bare vippe enheden til venstre eller højre og forsøge at undvige alle køretøjer i din vej. Hvis du rammer et ... spil over.

I starten har du en Harley Davidson motorcykel, men da du får mere erfaring og gode resultater, kan du købe nye cykler. Du vil ikke finde meget spilbar forskel mellem en motorcykel og den næste, men cyklernes udseende ændrer sig meget.

Racing Moto er et simpelt og actionfyldt racerspil, der, selvom det ikke har meget med det, giver dig mulighed for at nyde spil, der er hurtige og meget sjove.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: