Soccer Superstars 2012

Soccer Superstars 2012 er en fantastisk single-player fodbold spil designet i den reneste anime stil. I dette spil opretter du din egen spiller og tilføjer dem til et af de forskellige fiktive hold, så du kan komme til det højeste punkt i denne fodboldverden.

Spillet er ret nemt, men sjovt, da du kan gøre normale pass, skud og bevægelser, mens du arbejder med resten af ​​spillerne på holdet ... men du kan også gøre specielle angreb, som brandskud eller særlige bevægelser, at vil give dig en fordel under spillet.

Før du starter et spil, har du mange tilpasningsmuligheder, som kan ændre strategien og opstillingen af ​​dit hold og nogle af parametrene for hver spiller. Derudover har Soccer Superstars 2012 fire forskellige spiltilstande, hvor du kan øve dine evner.

Fodbold Superstars 2012's grafik er fantastisk, og dette niveau af grafik kan forventes fra Gamevil. Alt dette er baseret på højt pixelerede modeller, og at se det på din iOS-skærm er en drøm.

Soccer Superstars 2012 er et fodboldspil, hvor simuleringen giver dig mulighed for at nyde hårdt og rent sjovt. At sammensætte komplekse skuespil eller holde på en 0-0 slips, i denne lejlighed gå på angrebet og score så mange mål som muligt.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 73 = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: